HARTELIJK WELKOM IN DE VOERSTREEK

Vakantiewoningen in 's Gravenvoeren

Het gehucht Schophem (gelegen tussen ’s Gravenvoeren en St. Martensvoeren) ligt centraal in de Voerstreek en één heuvel verwijderd van Nederlands Zuid-Limburg of het Waalse land van Herve. Het is een goede uitvalsbasis voor uw vele wandelingen (aansluiting wandelroutenetwerk op 50 m van onze hoeve) door de natuur of naar één van de vele bezienswaardigheden in de streek. Ook liggen de historische steden Maastricht, Luik, Tongeren en Aken slechts op een steenworp verwijderd van onze hoeve.

Hier, waar u slechts het geruis van de bomen en kletteren van het water hoort, ligt ons verblijf de Schophemmerhoeve. Onze hoeve ligt aan de rand van het bos en het gekende natuurreservaat (Altenbroeck) en aan de oever van het riviertje “De Voer “. Wij bevinden ons op 2 kilometer van het dorpscentrum ’s Gravenvoeren.

De Schophemmerhoeve dateert van voor 1900. Onze woningen werden volledig gerenoveerd. Ze kregen een eigentijdse look en voldoen volledig aan de wensen van nu.

Het gebouw is op een dusdanige manier ingedeeld waardoor we de mogelijkheid hebben om zowel groepen vanaf 4 tot 28 personen te ontvangen. Uiteraard bent u ook welkom als u met 2 personen komt!

Activiteiten

In en rondom de Voerstreek is enorm veel te beleven.

Klik hier voor meer activiteiten in en rondom de Voerstreek

HEEFT U VRAGEN?

Neem dan contact met ons op

Adresgegevens

Mevr. Debougnoux
Schophem 81,
3798 's Gravenvoeren

Contact

Tel. 04/381.24.42 - fax 04/381.23.05
vanuit NL: 00324/381.24.42
Email: info@schophemmerhoeve.be